Populärt med jordbruk på nätet

Närodlat och ekologiskt är verkligen på tapeten, i rabatten och på nätet. Ekologiskt och närodlat applåderas fram av politiker, hobbyodlare och bönder. Närodlat och hemmaodlat är både bättre för miljön och smaker dessutom mycket godare. Fördelarna med ekologiskt och närodlat gör att den gröna vågen håller i sig. Det är inte endast på balkonger, i köksträdgårdar och kolonilotter som hobbyodlaren återfinns – minst lika många gillar tematiska jordbruksspel på nätet – vilka handlar om jordbruk och odling.

Jordbruksspel på nätet

Tjusningen i att odla, se det växa och sköta om odlingen från frö till planta fascinerar uppenbarligen! På nätet finns en uppsjö olika tematiska jordbruksspel med väldigt olika inriktningar och nischer. En riktigt bra slot med jordbrukstema, både vad det gäller grafik och spelupplevelse hittar du på casinot Vera & John på nätet. Spelet heter Golden Farm och är precis som titeln säger ett gyllene tillfälle att öka vinstchanserna genom att få fram grönsaker av samma sort!

Tematiska jordbruksspel

Kanske bor det en liten bonde i oss alla. På nätet ploppar tematiska jordbruksspel upp som svampar ur myllan. Det finns en hel del olika gratisspel som du kan prova om du vill ha ett kul tidsfördriv som hobbybonde. Några exempel är Farm Frenzy 1 och 2. Gillar du traktorer finns Farm Express eller Farm Simulator. Utbudet är verkligen enormt och du kan med stor sannolikhet hitta ditt favoritjordbruksspel på nätet.

Jordbruk, odling och skördande var dåtidens vardag för majoriteten av befolkningen i Sverige för 150 år sedan. Idag är det väldigt få förunnat att kunna bedriva jordbruk. Att få se grödorna växa, följa årstiderna och skörda hör verkligen inte till majoriteten av sysselsättningar idag. Kanske är det därför jordbruksspelen på nätet är så omåttligt populära idag. Helt enkelt en påminnelse om att se grödor växa, sköta om och slutligen låta skörda resultatet.